Vi løser både små og store opgaver. Vi bygger alt lige fra carporten og udestuen til børnenes legehus eller hulen i haven.

Vores mangeårige erfaringer med at bygge i træ sikrer dig en kompetent samarbejdspartner, der kan give dig gode råd om design og valg af materialer - vi har trods alt set flere parcelhuskvarterer end de fleste.

Igennem årene har vi oparbejdet et bredt netværk inden for vores branche, så dit byggeri er i trygge hænder hos Tømrermester Brian Steffensen.

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at se vores referencer.

Tilbygninger

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Tømrermester Brian Steffensen har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer. Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.

​Ombygninger

Når familien vokser, kan pladsen blive trang. En ombygning af de eksisterende rum kan være løsningen. Tømrermester Brian Steffensen har bred erfaring med ombygning og renovering af huse og lejligheder.

​Vi kan hæve taget, udvide terrassen, opsætte skillevægge, inddrage garagen til bolig, bygge hems i børneværelset og meget, meget mere. ​Vores samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører sikrer en professionel indsats gennem hele byggeprocessen.

Kontakt os for inspiration, rådgivning og et godt tilbud.